Să facem cunostință

Suprafața Pământului este acoperita de apă în proporție de 71%, iar nivelul apei este în creștere. Este un moment bun să înveți să înoți. Pornește într-o aventură nouă si descoperă alături de noi reperele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Pășește cu încredere, este doar apă. Aici vei gasi mai mult decât doar cursuri de înot.


Eu sunt „Ghidul Înotătorului”

Ghidul Inotatorului reprezintă o inițiativă sportivă care iși propune să aducă un plus natației din România prin facilitarea accesului la cursuri, evenimente, materiale și informații de calitate legate de înot pentru a ajuta la evoluția și mediatizarea acestui sport.

Muncim cu bucurie pentru a face lumea un loc mai bun 🙂

Scopul nostru ne definește și se regăsește în modul cum ne desfășurăm activitatea, cu pasiune pentru înot și responsabilitate față de colaboratori si cursanți.

Punctul nostru forte

Dorința de a performa. Toate acțiunile noastre au la bază o abordare originală, bine gândită, menită să producă rezultate.

Programul Ghidul Inotătorului

pentru invățarea procedeelor tehnice de înot este primul nostru proiect si țintește sa fie cel mai bun program de inițiere din țara in vederea practicării înotului în scopuri competitive.