Grupe de copii

Cursuri de înot

Grupe de copii

Luni – Vineri 16:00, 17:00

Sambata 13:00, 14:00, 15:00, 16:00

Duminica 10:00, 11:00, 12:00, 13:00

6-8 cursanti per antrenor

50 minute

400 lei/ 8 sedinte

Un altfel de program. #ÎnotNuBălăceală

Acest program a luat naștere ca urmare a rezultatelor înregistrate la selectiile pentru grupele de performanță efectuate de-a lungul timpului, la care majoritatea copiilor care veneau din programe de inițiere nu aveau un bagaj tehnic suficient pentru a se putea alătura grupelor de copii selectați pentru performanță. Astfel trebuia să creem o grupă nouă in care practic reluam invățarea procedeelor tehnice in loc sa trecem la consolidarea lor.

Invață să înoți ca un pește înotător.

Programul Ghidul Inotatorului se adreseaza copiilor cu vârsta de minim 5 ani si are ca obiectiv principal invățarea procedeelor tehnice de înot în vederea practicării înotului în scopuri competitive. Vor invăța tot ce trebuie să stie pentru a putea deveni înotători sau pentru a putea sa folosească cu succes înotul în alt scop: recreativ, utilitar, terapeutic sau complementar.

De la colac, baghetă, aripioare și plută la fluture, spate, bras si craul.

Programul Ghidul Înotătorului este structurat astfel încât să ușureze procesul de învățare prin exerciții cu un grad de dificultate optim nivelului la care se afla cursanții. Procesul de invatare este impartit in 6 niveluri (descrise în imaginea de mai jos) astfel încat sarcinile din antrenament să fie mereu accesibile copiilor. În plus, vei ști mereu la ce nivel este și vei avea un mod de a măsura progresul copilului tău. Fiecare cursant parcurge etapele programului în ritmul propriu. Promovarea la un nivel superior se face doar după însușirea temeinică a obiectivelor nivelului precedent.